Karacabey'de Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Karacabey'de Fırınlara Ramazan Denetimi

Karacabey\'de Fırınlara Ramazan Denetimi

Karacabey Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e sayılı günler kala ilçedeki fırınlara ani baskınlar yapıp, denetliyor.

21.06.2014 10:54  Güncelleme: 10:47

Karacabey Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e sayılı günler kala ilçedeki fırınlara ani baskınlar yapıp, denetliyor.

Karacabey Belediyesi Zabıta ekipleri, fırınları denetliyor. Yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte denetimlerini arttıran ekipler fırın ve imalathaneler tek tek kontrol etti. İmalat yapan yerlerde hijyen, etiket ve gramaj kontrolü yaparken ekipler, denetimleri olumlu geçen iş yerlerine teşekkür etti.

Denetimlerin süreceğini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol etmektedir. İnsan sağlığını hiçe sayanlara müsaademiz asla olmayacaktır. Süren denetimlerimizde bu zamana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Ramazan ayı içerisinde de pide ve tatlılara yönelik imalat yapan iş yerlerini denetlemeye devam edeceğiz. Ben de iş yerinde standartlara uygun üretim ve satış yapan işletmelerimize hassasiyetlerinden ötürü şükranlarımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey'de Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement