Karacan'dan Pir Sultan Abdal Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karacan'dan Pir Sultan Abdal Derneğine Ziyaret

Karacan\'dan Pir Sultan Abdal Derneğine Ziyaret

Marmaris DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, Marmaris Pir Sultan Abdal Kültür Derneğine yeni yönetimi kutlama ve nezaket ziyaretinde bulundu.

07.12.2013 11:14  Güncelleme: 11:19

Marmaris Demokrat Parti İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, Marmaris Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne yeni yönetimi kutlama ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, yeni seçilen dernek yönetimini tebrik ederek, dernek başkanı Kasım Çağlı'ya başarılar diledi. Demokrat Parti belediye başkan adayı Mustafa Karacan'da derneğin yeni yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karacan; alevi kültürünün desteklenmesi adına meclis üyelikleri boyunca ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, bundan sonraki süreçte de bu desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Mustafa Karacan geçmiş dönemlerde yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini belirtti.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği başkanı Kasım Çağlı, Demokrat Parti ilçe teşkilatının bu nezaket ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ifade ederken en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti. Kasım Çağlı; Mustafa Karacan'ın siyasi hayatı ve meclis üyeliği süresince alevi kültürüne desteklerini bildiklerini ifade ederek, "hem bu desteklerden dolayı hem de Sayın Karacan'ın bu güzel temennileri için teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacan'dan Pir Sultan Abdal Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement