Karadağ, Suşehri İlçe Temsilciliği Üyeleriyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Karadağ, Suşehri İlçe Temsilciliği Üyeleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Türk Eğitim-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Suşehri İlçe Temsilciliği üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

21.04.2011 11:46

Türk Eğitim-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Suşehri İlçe Temsilciliği üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Karadağ ve beraberindeki sendika yetkilileri, Türk Eğitim-Sen Suşehri İlçe Temsilciliği tarafından Suşehri'nde tertip edilen "Vadi Temsilcileri Yemeğine" katıldı.

Sendikalarının çalışmaları hakkında bilgi veren Karadağ, "Mevzuattan doğan bazı boşluklar var. Biz de bu haksızlıkların karşısına çıkarak hak arıyoruz. Bunu basın yoluyla yapıyoruz. Gerekirse hukuk yoluyla arıyoruz. Yani sendika üyelerimizin haklarını arıyoruz. Sendikaların genel amaçları budur. Bazı sendikalar var ki ne iş ile uğraştıklarını kendileri de bilmemektedir. Bizim davamız, ilkemiz önce ülkemizdir. Biz devletin, milletin aleyhine söz söylemiyoruz. Ama her yerde eylemlerimizi hak ve hukuk çerçevesinde yapıyoruz. Bizde küfür olmaz. Biz kırmadan, dökmeden hak arıyoruz. Çünkü, bizim dinimiz sevgi dinidir. Bu sebeple sizleri de çok seviyoruz. Bizim davamız milli-manevi değerleri koruma davasıdır" diye konuştu.

Karadağ, "Sendikalar hak arama yeridir. Sendikalar kara gün dostudur" ifadelerini kullandı.

Türk Eğitim-Sen Suşehri Temsilcisi Yalçın Akyol ise Türk Eğitim-Sen İlçe Teşkilatı olarak imkanlar ölçüsünde bir takım faaliyetler yaptıklarını belirterek, "Eğitimle ilgili haksız ve hukuk dışı uygulamaların karşısında, gerekli yasal tepkileri göstermekteyiz ve olumlu sonuçlar almaktayız. Türk Eğitim-Sen, güçlüden değil, haklıdan yanadır. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı onurlu mücadelesine devam eden sendikadır. Aynı zamanda üyelerimizin değerini bilen, 'adsız birer kahraman' olarak görünen sendikadır" dedi.

Programda, sendikanın uzun süre ilçe temsilciliği görevini yürüten Hamza Koç'a plaket verildi. Yemeğe, Akıncılar ve Koyulhisar ilçelerinin temsilcileri ile Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinin temsilcisi katıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karadağ, Suşehri İlçe Temsilciliği Üyeleriyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement