Karadeniz'de Şiddetli Fırtına Uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karadeniz'de Şiddetli Fırtına Uyarısı

27.01.2012 17:58

Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın Karadeniz genelinde şiddetli fırtına beklediği bildirildi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın Karadeniz genelinde şiddetli fırtına beklediği bildirildi.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, halen Batı Karadeniz'de devam etmekte olan fırtınanın kuvvetlenerek yarın öğle saatlerine kadara, Batı Karadeniz'in batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerinden, doğusunda ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden 75-90 km/s kuvvetinde kuvvetli fırtına, Orta Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden 75-90 km/s kuvvetinde kuvvetli fırtına, açıklarında ise 90-105 km/s kuvvetinde tam fırtına beklendiği belirtildi.

Kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği muhtemel olumsuzluklara dikkat çeken meteoroloji, sel, taşkın, heyelan, yıldırım, su baskını, lokal su baskını, lokal dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, trafikte meydana gelebilecek aksaklıklar, dere taşkınları, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesine karşı denizciler ile vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz'de Şiddetli Fırtına Uyarısı - Son Dakika


Advertisement