Karahöyükafşarı Köy Konağına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Karahöyükafşarı Köy Konağına Kavuştu

Acıpayam İlçesine bağlı Karahöyükafşarı Köyü, İl Özel İdaresinin yardımıyla köy konağına kavuştu.

13.01.2012 17:00

Acıpayam İlçesine bağlı Karahöyükafşarı Köyü, İl Özel İdaresinin yardımıyla köy konağına kavuştu.

Köy Muhtarı Ahmet Karadağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy konağına kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını, bir çok hizmeti bu birimde karşıladıklarını ifade etti.

İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan köy konağında muhtarlık odası, misafirhane ve dinleme salonunun bulunduğunu kaydeden Karadağ, "Köyümüz bağcılık ve hayvancılıkla uğraşmasından dolayı ticaret için köyümüze gelen tüccarları ağırlamakta sıkıntı çekmekteydik. Köy konağımızın hizmete girmesiyle büyük bir sorunumuz çözülmüş oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Köylerdeki sıkıntıları ve ihtiyaçları bildiklerinin ve bunları çözmek için uğraştıklarının altını çizen İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Gümüş de,

"Karahöyükafşarı köyümüzdeki köy konağı ihtiyacını köy ziyaretlerimiz sırasında muhtar arkadaşımız ve köy sakinleri tarafından dile getirilmişti. Biz de konunun takipçisi olduk ve bu ticaretin yoğun olduğu köyümüze bu güzel hizmeti kazandırdık. Köy konağımız tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karahöyükafşarı Köy Konağına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement