MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı Devran Kutlugün, Yenimahalle MHP İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya aynı zamanda MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, Kadın Kolları Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.
Düzenlenen toplantıda partililere seslenen MHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı Kutlugün "Böylesi kapsamlı ve zengin bir ekip, hemen hemen hiçbir adaya nasip olmaz. Ben bunun kıymetini biliyor ve hepsinden istifade ediyorum. Yenimahalleli hemşerilerim de bu farkı görecek ve Yenimahalle'nin yönetimini bize emanet edeceklerdir" ifadesini kullandı.
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karakaya ise seçim çalışmaları konusunda partililerle fikir alış verişinde bulundu. Karakaya " Hem Ankara'nın hem Yenimahalle'nin kurtuluşu için canla başla çalışmalıyız" dedi. Karakaya sözlerine şöyle devam etti: "Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. İki aylık sürede daha çok, teşkilatlara yönelik çalışmalar yaptık. Bunun verimini de sizin sayenizde alıyoruz. Bu çalışma yoğunluğunuz için hepinize teşekkür ederim. Kısa sürede çok yol aldık. Bize ben Mevlüt Karakaya olduğum için ya da Devran Kutlugün olduğumuz için oy vermeyin, Türkiye için, milletimiz için, geleceğimiz için oy verin" diye konuştu.
Toplantının ardından Yenimahalle Kadın Kollarının hazırlamış olduğu kuru fasulye ve pilav ikram edildi. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Karakaya ve Kutlugün Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.