Karaköprü Belediyesi Personel Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Karaköprü Belediyesi Personel Toplantısı Gerçekleşti

Karaköprü Belediyesi Personel Toplantısı Gerçekleşti

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanlığı her ay rutin olarak yaptığı personel toplantısının Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

10.05.2012 16:35

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanlığı her ay rutin olarak yaptığı personel toplantısının Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi, personelin verimliliğini artırmak ve karşılıklı fikir alışverişi yapmak amacıyla her ay düzenlediği personel toplantılarına devam ediyor. Toplantı Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Personelin katılımıyla Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Başkan Çiftçi, toplantıda yaptığı konuşmada, yapılan bütün hizmetlerde ve çalışmalarda (asfalt, kilitli parke, park ve bahçe işleri, üst-alt yapı) büyük özveri ile çalışan ve gayret gösteren bütün personeline teşekkür etti. Çiftçi, "Karaköprü'de güzel şeyler olacak her mahalleye gireceğiz, her mahallenin eksikliğini gidereceğiz. Söylediğimiz şeylerle samimiyiz insanımızı seviyoruz bölgemizi seviyoruz. Karaköprü'yü seviyoruz Biz burada her türlü hizmeti gerçekleştireceğiz oynayan bizim çocuğumuz hizmetten faydalanan bizim insanımızdır" dedi.

Daha sonra Şanlıurfa Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Bilgisayar kursunda başarı gösteren Emine Akbayır ve Zeliha Çakır isimli kursiyerlere Başkan Çiftçi tarafından birer adet diz üstü bilgisayar hediye edildi. SODES kapsamında açılan kurslar için Başkan Çiftçi, Vali Celalettin Güvenç ve Yardımcısı Oğuz Şenlik'e, Halk Eğitim Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaköprü Belediyesi Personel Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement