Karakucak Güreşleri Tertip Komitesinden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karakucak Güreşleri Tertip Komitesinden Vali Coş'a Ziyaret

Karakucak Güreşleri Tertip Komitesinden Vali Coş\'a Ziyaret

Karaisalı İlçesi'nde geleneksel olarak düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri Tertip Komitesi Başkanı Sıtkı Polat, beraberinde komite üyeleri İlyas Karabulut, Ünal Duran ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Nuh Yıldız ile birlikte, güreş...

12.09.2013 14:12

Karaisalı İlçesi'nde geleneksel olarak düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri Tertip Komitesi Başkanı Sıtkı Polat, beraberinde komite üyeleri İlyas Karabulut, Ünal Duran ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Nuh Yıldız ile birlikte, güreş etkinliklerine verdiği destekten dolayı Vali Hüseyin Avni Coş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Heyet üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coş, güreşin bir ata sporu olduğunu ve bu tür etkinliklere destek olmayı kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Tertip komitesi üyelerini de çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Coş, geleneksel olarak düzenlenen Karaisalı Karakucak Güreş Festivali'nde bu yıl rekor bir katılımın olmasının, Adana'nın tanıtımı açısından da ayrıca sevindirici olduğunu söyledi.

Heyet üyeleri, ziyaretin sonunda Vali Coş'a, Karaisalı'nın simge eserlerinden olan ve Alman mühendisler tarafından inşa edildiği için Alman Köprüsü olarak da adlandırılan Varda Köprüsü'nün fotoğrafını hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karakucak Güreşleri Tertip Komitesinden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement