Karaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

Karaman'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen kişi yaşamını yitirdi.

26.03.2015 12:50  Güncelleme: 12:58

Karaman'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen kişi yaşamını yitirdi.

Yunus Gökcen (24), Hürriyet Mahallesi 1454 Sokak'taki evinde gece ısınmak için yaktığı sobadan zehirlendi. Gökcen'in zehirlendiğini fark eden yakınları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yunus Gökcen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Gökcen'in cenazesi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde işçi olarak çalışan 1 çocuk babası Gökcen'in, yaklaşık 20 gündür eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement