Yaşlılar Haftası nedeniyle Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve beraberindeki polis memurları, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.
Sönmez ve beraberindeki polisler huzur evi sakinlerini ellerini tek tek öperek onlara karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.
Ziyarette konuşan Sönmez, huzur evinde kalan yaşlılarımızın belli bir gün ve haftada değil her zaman hatırlanılması gerektiğini belirtti.
Atasını bilenlerden, geçmişini bilenlerden ve onların hayattaki tecrübelerinden bu ziyaretleri anında ders alacaklarını ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:
"Bizler onların bir sarılmasından, güler yüzlerinden hatta sitemlerinden ders çıkarabilmeliyiz. Dün çocuktuk bugün buradayız. Yarında inşallah bu yaşlılarımız gibi sağlıkla, huzurla ve devletin şefkatli kollarında güzellikler bulabilirsek ne mutlu. Birçok anlarında yanlarındayız anak bu özel günlerinde de yanlarında olup hayır dualarını alıp ellerini öpmek istedik. Biz onlara layık olmaya çalışıyoruz."
- KARAMAN
Son Dakika › Yerel › Karaman Emniyetinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.