Karamanlı'da TOKİ Konutları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Karamanlı'da TOKİ Konutları İçin Kayıtlar Başladı

Karamanlı'da Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut yapılması için çalışma başlatıldığını bildirildi.

20.03.2013 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı'da Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut yapılması için çalışma başlatıldığını bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Özger, yaptığı açıklamada, önceki yıllarda belediye olarak TOKİ tarafından konut yapılmasına ilişkin çalışmalar yaptıklarını, arsa konusunda çıkan sorunlar ve yeterli başvuru olmaması nedeniyle gerçekleştirilemediğini belirtti.

Yeni müracaat formlarıyla başvuruları almaya başladıklarını anlatan Özger,

"2013 yılına göre peşinat ve ödeme şartları güncellendiğinden eskiden form dolduran vatandaşlarımızın da kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir. Müracaatlar belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne yapılmaktadır. Yeni müracaat edecek vatandaşlarımız ile eski kaydı olan vatandaşlarımız, kimlik ve ikametgah belgeleri ile ilgili müdürlüğümüze müracaat edebilirler" dedi.

Yapılması planlanan alt gelir grubu konutların 80-85 metrekare arasında 2 oda 1 salon, sosyal konutların ise 110-115 ve 115-130 metrekare arasında 3 oda 1 salon şeklinde olacağı kaydedildi.

Muhabir: Murat Çoban

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı'da TOKİ Konutları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement