Karamürsel'de Kurban Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Karamürsel'de Kurban Bayramı Kutlandı

Karamürsel\'de Kurban Bayramı Kutlandı

merkezinde yapıldı.

26.10.2012 10:39

Karamürsel'de ilçe protokolü ve ilçe halkının bayramlaşma töreni Karamürsel Belediyesi kültür

merkezinde yapıldı.

Bayramın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Karamürsel Kaymakam Vekili Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Kültür Merkezindeki bayramlaşmada Kaymakam Vekili Adem Yazıcı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, katılımcıların bayramını kutladı. Kaymakam Vekili Adem Yazıcı yaptığı konuşmada, "Bayramlarda büyüklerin ve hastaların ziyaret edilmesi, kurban kesenlerin kesemeyenlerle paylaşılmasını diliyorum. Karamürsel'de emniyet ekiplerimiz, sağlık personelimiz ve belediye ekiplerimiz çalışıyor, onlara da çalışmalarından dolayı teşekkür edip, bayramlarını kutluyorum" dedi.

Kültür Merkezinde

yapılan bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü Karamürsel Dereköy mahallesinde bulunan Gazanfer Bilge çocuk yuvasını ziyaret etti.

Karamürsel Kaymakam Vekili Adem Yazıcı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve beraberindekiler çocuk yuvasındaki çocukların bayramlarını kutladılar, onlara çikolata ve çeşitli hediyeler verdi.

(UU)

26.10.2012 10: 11: 26

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamürsel'de Kurban Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement