Karaosmanoğlu ve Akgül Sibel Uyar'ı Ziyaret Ederek Başarılar Dilediler - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu ve Akgül Sibel Uyar'ı Ziyaret Ederek Başarılar Dilediler

Karaosmanoğlu ve Akgül Sibel Uyar\'ı Ziyaret Ederek Başarılar Dilediler

Urla eski Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve MHP Urla Belediye başkan adayı Hüseyin Akgül yeni Başkan Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ederek hem tebrik ettiler hem de başarılar dilediler.

05.04.2014 02:43

Urla eski Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve MHP Urla Belediye başkan adayı Hüseyin Akgül yeni Başkan Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ederek hem tebrik ettiler hem de başarılar dilediler.

Partisinin aday göstermemesi üzerine DSP'den seçime giren eski Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu seçimi kazanan Sibel Uyar'ı ziyaret ederek tebrik etti. Belediye Meclis üyesi adaylarının da hazır bulunduğu ziyarette Karaosmanoğlu Urla'nın ilk kadın Belediye Başkanı olan Sibel Uyar'a başarılar diledi.

MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Akgül ve meclis üyesi adayları da Başkan Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Akgül ve meclis üyesi adayları Başkan Uyar'a başarılar diledi.

Karaosmanoğlu ve Akgül'ün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Kapımız herkese açık. Biz Urla'yı hep birlikte yöneteceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu ve Akgül Sibel Uyar'ı Ziyaret Ederek Başarılar Dilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement