İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Karatay'da yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

07.10.2013 16:13  Güncelleme: 16:19

Karatay'da yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgede büyük değişim yaşandığını, ilçenin adım adım daha güzel geleceğe taşındığını söyledi.

Konya belediyeleri olarak Kurban Bayramı'na hazır olduklarını, kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiğini ifade eden Akyürek, merkezin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise açılan aile sağlığı merkezinin 280 bin kişiye hitap edeceğini, özellikle sağlık merkezinde yapılacak faaliyetlerle, gençleri korumak gerektiğinin altını çizdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de kazandırılan sosyal tesis ve sağlık merkezinin sadece İstiklal Mahallesine değil civar mahallelere de hizmet edeceğini dile getirdi. Bir taraftan merkezi hükümet, diğer taraftan yerel yönetimlerin yatırımlarıyla, Karatay'ın makus talihinin yenilendiğini vurgulayan Hançerli, "Açılışı yapılan tesisinde, 700 kişilik düğün salonu, aile sağlığı merkezi, market alanı ve emekliler konağı bulunuyor" dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise 10 yıl öncesine kadar bu tür hizmetlerin olmadığını, şimdi ise çok amaçlı salon ve birçok hizmetin halkın istifadesine sunulduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Saltuk Demir ve çok sayıda davetli katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstiklal Sosyal Tesisleri ve Aile Sağlığı Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement