Kariyer Günleri' Etkinliği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kariyer Günleri' Etkinliği Devam Ediyor

Kariyer Günleri\' Etkinliği Devam Ediyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü öğretmeni Celali Yılmaz tarafından düzenlenen ‘2. Kariyer Günleri’ etkinliğinin dördüncü gününde başarılı iş adamlarının öyküleri anlatıldı.

05.06.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü öğretmeni Celali Yılmaz tarafından düzenlenen '2. Kariyer Günleri' etkinliğinin dördüncü gününde başarılı iş adamlarının öyküleri anlatıldı.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda ilk olarak Girişimcilik Kulübü Öğretmeni Celali Yılmaz tarafından bir konuşma yapılarak Girişimcilik Kulübünün faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Daha sonra ilçenin tanınmış ve önde gelen iş adamlarından Hüseyin Kösemen ve Hakkı Öztekin özgeçmişlerini, mesleki başarılarını ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük tarafından tüm katılımcılara katılım belgeleri ve plaket takdim edildi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Kösemen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kösemen, Öztekin Grup İnşaat Sahibi Hakkı Öztekin, Kariyer günleri ana sponsoru Osman Tekeli, iş adamları ve Girişimcilik Kulübü öğretmeni Celali Yılmaz ile öğrenciler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kariyer Günleri' Etkinliği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement