Kariyer Günlerinin 3. Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kariyer Günlerinin 3. Semineri Düzenlendi

Kariyer Günlerinin 3. Semineri Düzenlendi

Gölbaşı Kaymakamlığı, GAP Çocuk Gelişim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Kariyer Günleri'nin 3.'sü yapıldı.

13.01.2012 11:57  Güncelleme: 12:58

Gölbaşı Kaymakamlığı, GAP Çocuk Gelişim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Kariyer Günleri'nin 3.'sü yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nin çok amaçlı salonunda yapılan programın açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevim Uluçay yaptı. Programa, GAP İnsani ve Sosyal Gelişim Koordinatör vekili Adalet Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Köseler, Gölbaşı Lisesi Müdürü Ramazan Akbulut, Cheetos Gelişim Merkezi Müdürü Erhan Oruz, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Programa konuşmacı olarak Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal

İşler Müdürü ve Asu TV Hedef Programı yapımcısı İskender Korkut ile ASU TV Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Polat katıldı. Korkut, konuşmada, iletişimin önemine değindi. İletişim alanı içerisinde gazeteler, televizyonlar, radyolar ve internetin olduğuna vurgu yapan Korkut, hukukun üstünlüğü için mutlaka yerel gazetelerin ayakta kalması gerektiğini söyledi.

Korkut, şöyle devam etti: "Haberi teknik açıdan bakıldığında 5N1K kuralına uyulması gerekir. Eğer bu olmazsa haber eksik kalır. Bu topraklarda yaşayan bir ağabeyiniz olarak sizlerin mutlaka okumanız gerektiğine inanıyorum. Eğitiminizi mutlaka tamamlayın" dedi. Amaçlarının geleceğe yön vermek olduğunu ifade eden ASU TV Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Polat ise son 10 yıl içerisinde medyada iyileştirilmelerin yapıldığını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kariyer Günlerinin 3. Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement