Karne Heyecanına Ortak Oldular - Son Dakika
Yerel

Karne Heyecanına Ortak Oldular

Karne Heyecanına Ortak Oldular

Ordu'nun Ünye ilçesinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 23 bin 515 öğrenci karnelerini alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

24.01.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 23 bin 515 öğrenci karnelerini alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir de Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Ünye'de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 23 bin 515 öğrenci karnelerini alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı sona erdi. Öğrenciler ve öğretmenler, 9 Şubat'a kadar tatil yapacak. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Halk Eğitim Müdürü Mahmut Karabulut ve Ünye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yetkin Esen Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Okulda düzenlenen kahvaltının ardından Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini verdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karne Heyecanına Ortak Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement