Karpuzlulular Sahada Protokolle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Karpuzlulular Sahada Protokolle Buluşuyor

Karpuzlulular Sahada Protokolle Buluşuyor

Karpuzlu Kaymakamlığı ve Karpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen futbol müsabakaları ilçe protokolü ve vatandaşları buluşturuyor.

26.09.2013 09:54  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu Kaymakamlığı ve Karpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen futbol müsabakaları ilçe protokolü ve vatandaşları buluşturuyor.

Karpuzlu Kaymakamlığı ve Karpuzlu Belediyesi işbirliğiyle ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan görevlilerin vatandaşlarla diyalogunun geliştirilmesi amacıyla futbol müsabakaları düzenleniyor. Haftalık olarak düzenlenen karşılaşmalarda İlçe Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, daire amirleri, İlçe Kaymakamlığı, Karpuzlu Belediyesi ve diğer kamu kuruluşlarında görev yapan memurlar ile vatandaşlar bir araya geliyor.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Karpuzlu'da başlayan futbol karşılaşmalarının ilk gününde nor konuğu oldu. AK Parti'li Kılınç, İlçe Kaymakamı Durdu Yusuf Arık ve Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'in de forma giydiği karşılamayı izledi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, yaptığı açıklamada, "İlçe Kaymakamlığımızla birlikte kurum amirlerimiz, memurlarımız ve vatandaşlarımızı bir araya getirmek için haftalık futbol müsabakalarımıza başladık. Maç esnasında sahaya gelip bizleri onurlandıran AK Parti Aydın Milletvekili Sayın Ali Gültekin Kılınç'da karşılaşmayı izledi. Bu sosyal etkinliklerin kurumlar ve vatandaşlarımız arasındaki diyalogu güçlendireceğine inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karpuzlulular Sahada Protokolle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement