Kars Belediyesi'nden Emekli Olan İşçilerden Başkan Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi'nden Emekli Olan İşçilerden Başkan Bozkuş'a Ziyaret

Kars Belediyesi\'nden Emekli Olan İşçilerden Başkan Bozkuş\'a Ziyaret

Kars Belediye Başkanlığı’nda çalışan ve 25 yılllarını doldurarak emeli olan 4 işçi Başkan Bozkuş’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

20.02.2014 15:55

Kars Belediye Başkanlığı'nda çalışan ve 25 yılllarını doldurarak emeli olan 4 işçi Başkan Bozkuş'u makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Kars Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde çalışan Turgay Okurlu, İmdat Taş, Naif Kadiroğlu ve Ömer Beytorun, emekli maaşlarını peşin olarak ödeyecek olan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Başkan Bozkuş'un göreve geldiğinden bu yana kendilerini mağdur etmediğini ifade eden işçiler, Bozkuş'un emeklilik ikramiyelerini peşin ve toplu ödemesinin kendilerini çok sevidirdiğini belirttiler.

25 yıllık emeklerinden dolayı işçilere teşekkür eden Başkan Bozkuş, İller Bankası ile Kars Belediyesi arasında imzalanan bir protokolle hayata geçirdikleri proje kapsamında, İller Bankası'na borçlanmak kaydıyla emekli olan işçilerin emeklilik ikramiyelerini peşin ve toplu bir şekilde ödeyeceklerini söyledi.

Başkan Bozkuş, "Bu yıl içerisinde dört personelimiz, müracaatta bulunarak emekliliklerini istediler. Bizde Belediye olarak İller Bankası'na sunduğumuz proje kapsamında uzun süren hizmetlerinin karşılığında hak ettikleri emekli ikramiyelerini toplu bir şekilde ödemiş olacağız. Belediyenin ödeme şartlarına baktığımızda, geçmiş yıllarda emekli olan arkadaşlarımız emekli maaşlarının almakta mağdur oluyorlardı. Bizlerde İller Bankasından proje geliştirdik. Projeye göre, İller Bankası emekli olan personelimizin toplam alacaklarını peşin bir şekilde ödüyor. Bizlerde İller Bankasına borçlanmak kaydıyla taksitli bir şekilde geri ödüyoruz" dedi.

Emekli olan işçiler ise 25 yıldan bu yana belediyenin çeşitli kademelerinde çalıştıklarını belirterek, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a ikramiyelerini peşin ve toplu olarak ödedikleri için teşekkür ettiler.

Başkan Bozkuş'a 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde de başarılar dileyen işçiler, Kars Belediyesi'nde çalıştıkları süre içerisinde tam 5 belediye başkanı ile birlikte Kars'a hizmet ettiklerini kaydettiler. Emekli oldukları için üzülen fakat emekli ikramiyelerini de peşin olarak aldıkları içinde sevinen işçiler, Başkan Bozkuş ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi'nden Emekli Olan İşçilerden Başkan Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement