Kartal Belediyesi Regaib Kandili'nde Vatandaşlara Lokma ve Kandil Simidi Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi Regaib Kandili'nde Vatandaşlara Lokma ve Kandil Simidi Dağıttı

Kartal Belediyesi Regaib Kandili\'nde Vatandaşlara Lokma ve Kandil Simidi Dağıttı

Kartal Belediyesi, Regaib Kandili dolayısıyla ilçenin çeşitli noktalarında yüzlerce vatandaşa lokma ve kandil simidi ikramında bulundu. Başkan Gökhan Yüksel, tüm Kartallıların ve İslam aleminin kandilini kutlayarak huzur, barış ve bereket temennisinde bulundu. Lokma dağıtımı yapan ekipler, ilçenin en kalabalık noktalarına kurulan ikram araçlarıyla gün boyunca hizmet verdi.

12.01.2024 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla ilçenin çeşitli noktalarında, yüzlerce vatandaşa hayır lokması ve kandil simidi ikramında bulundu. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de tüm Kartallıların ve İslam aleminin kandilini kutlayarak huzur, barış ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Cevizli Tamirhane Merkez Camii, Soğanlık Kültür Merkezi karşısı, Yakacık Merkez Cami önü, Topselvi Kıbrıs Şehitleri Camii ve Cevizli Mehmet Akif Ersoy Camii önünde hazır bekleyen ikram araçlarında pişirilen sıcak lokmalar ve kandil simitleri,  cami cemaatine ve vatandaşlara ikram edildi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları da lokma dağıtımı yapan ekiplere katılarak Başkan Gökhan Yüksel adına kandillerini kutladıkları vatandaşlara kandil simidi ve lokma ikramında bulundu.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin en kalabalık noktalarına kurulan ikram araçları, yoldan geçen ve ibadetlerini gerçekleştirmek üzere camilere giden vatandaşlar için gün boyunca hizmet verdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm İslam aleminin Regaib kandilini kutlayarak, "Ramazan ayının habercisi Regaib Kandili ve üç ayların başlangıcının; tüm insanlığa huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi Regaib Kandili'nde Vatandaşlara Lokma ve Kandil Simidi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement