Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz, okulun yıldız kızlar kros takımının bölge şampiyonasında Zonguldak'ı temsil edeceğini bildirdi.
Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, okullararası kros müsabakalarında, okullarının yıldız kızlarda il ikincisi, yıldız erkeklerde ise il üçüncüsü olmayı başardığını söyledi.
Yıldız Kızlar kros takımının Kütahya'da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Zonguldak'ı temsil edeceğini vurgulayan Yılmaz, "Takımımıza ve takımı çalıştıran Müdür Yardımcımız Bahattin Duman'a bölge yarışlarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Muhabir: Cem Sürmeneli
Yayıncı: Sinan Özmüş - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Kasımlı İlköğretim Okulu Kız Kros Takımı Zonguldak'ı Temsil Edecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.