Kaü'de 'Günümüzde Öğretmenlik Mesleği' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kaü'de 'Günümüzde Öğretmenlik Mesleği' Konulu Konferans Düzenlendi

Kaü\'de \'Günümüzde Öğretmenlik Mesleği\' Konulu Konferans Düzenlendi

Kars Kafkas Üniversitesi’nde “Günümüzde Öğretmenlik Mesleği” konulu konferans düzenlendi.

06.05.2016 18:59

Kars Kafkas Üniversitesi'nde "Günümüzde Öğretmenlik Mesleği" konulu konferans düzenlendi.

KAÜ Eğitim Fakültesi tarafından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç'un konuşmacı olarak katıldığı "Günümüzde Öğretmenlik Mesleği" konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Konferansa, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Ural, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Üzümcü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Gabil Yagub, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Taşdan ve Yrd. Doç. Dr. Tufan İnaltekin, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Ural, yeni eğitim anlayışıyla, bilgi kaynaklarına ve bilgiye erişimdeki hızlı gelişmelere ve değişimlere uygun olarak öğretmen adaylarının eğitimi noktasında, Milli Eğitim kurumuyla işbirliği yapılması ve kural ve uygulama bütünlüğünün sağlanması açısından toplantının önemine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç, "Günümüzde Öğretmenlik Mesleği" konulu konferans verdi.

Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve modern dünyada yerini alması açısından bilgili nesiller yetiştirmemiz gerektiğini ifade eden Urlunç, bunun için eğitimde bütün paydaşların bütün imkanlarını ortaya koyması gerektiğini söyledi. Urlunç, ideal öğretmen olmanın ve meslekte başarının yolları hakkında öğretmen adaylarına bilgiler verdi.

Programın, soru-cevap bölümünde öğretmen adaylarının sorularını yanıtlayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç'a Prof. Dr. Selçuk Ural tarafından teşekkür belgesi verildi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Taşdan ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Osman Engin tarafından da Urlunç'a plaket ve çiçek takdim edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de 'Günümüzde Öğretmenlik Mesleği' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement