Kayapınar'da Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kayapınar'da Köy Ziyaretleri

Kayapınar\'da Köy Ziyaretleri

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları köyleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

03.02.2015 12:16

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet belediye sınarları içinde bulunun köyleri ziyaret ederek köy halkından sorunları dinlediler.
Yaz aylarında yapılacak hizmetlerin programını hazırlayan Kayapınar Belediyesi ilçe sınarları içinde bulunun köylerde yapacağı çalışmaları belirlemek amacıyla köy ziyaret programı başlattı. Bu kapsamda Eş Belediye Başkanları Mehmet Ali Aydın, Fatma Arşimet, DBP ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri Beneklitaş, Gözalan ve Petek köylerini ziyaret ettiler. Eş başkanlar köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya gelerek sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulundular.
"SORUN TESPİTİ YAPILACAK"
Yeni belediye yasasıyla belediyeye bağlanan köylerin sayısının artığını belirten Eş Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, "Köylerimizin belediyelere bağlanmasıyla köyler ilk kez gerçek anlamda hizmetle buluştular. Belediyeler olarak kent merkezi ve köyler aynı şekilde önceliğimizdir. Arkadaşlarımızla bir araya gelip acil sorunlarının tespiti ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ondan fazla köyümüzde mahalle ve yas evi yaptık. Nüfus yoğunluğu olan köylerimizde aynı şekilde bu hizmeti getireceğiz" şeklinde konuştu. Köylerin sorunları tespiti için yapılan ziyaretlerle köylerdeki acil sorunların tespitinin yapıldığını belirten Eş Belediye Başkanı Fatma Arşimet,"Bu tespitlerle birlikte yapılacak acil hizmetleri önümüzdeki gönlerde başlayacağız Özellikle kadın ve çocukların yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar önceliğimiz alacaktır"dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayapınar'da Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement