Kayıkçılar Ortaokulu'nun Engelliler Projesi Birinci Seçildi - Son Dakika
Yerel

Kayıkçılar Ortaokulu'nun Engelliler Projesi Birinci Seçildi

Kayıkçılar Ortaokulu\'nun Engelliler Projesi Birinci Seçildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kayıkçılar köyünde bulunan Kayıkçılar İlkokulu ve Ortaokulu'nun geçtiğimiz günlerde okulda başlattıkları “Aramızda Engel Yok” projesi Çaycuma’da birinci seçildi.

02.04.2014 15:34

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kayıkçılar köyünde bulunan Kayıkçılar İlkokulu ve Ortaokulu'nun geçtiğimiz günlerde okulda başlattıkları "Aramızda Engel Yok" projesi Çaycuma'da birinci seçildi.

Kayıkçılar İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler ve okul müdürlüğü tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören "Aramızda Engel Yok" projesi için Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen yetkiler tarafından yerinde incelendi. Kayıkçılar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü ilk önce Çaycuma ilçesinden bölgeye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen Şube Müdürü Ercan Kahya ve Toplumsal Kalite Yönetimi ekibine kahvaltı verdi. Kahvaltıdan sonrası projenin sunumu yapıldı. Daha sonra okula geçilerek, öğrencilerin kendi aralarında başlattıkları kampanya hakkında bilgilendirme yapıldı. Okul Müdürü Firdevs Rahman, okul olarak engelliler için başlattıkları kampanyanın ilçe bazında birinci olmasının mutluluğunu yaşadığını ve bu projenin ilden geçmesi halinde de Ankara'da derece alacağını umut ettiğini belirtti. Rahman; "Toplam Kalite sürecinde girmiş olduğumuz yarışmada amacımız, 'Aramızda Engel yok' sloganıyla aramızdaki engelleri kaldırmak ve engellilere yardım etmekti. Projemiz okul bünyesini açtı. Ulusal basına kadar yansıdı ve ilçede birinci geldik. Şimdi hedefimiz Ankara'dır. Ankara'da da engellilere yardım konulu projemizle ses getirmeyi hedefliyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayıkçılar Ortaokulu'nun Engelliler Projesi Birinci Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement