Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi

Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ’Silopi kaymakamına mektup’ projesi kapsamında kendisine mektup yazan öğrencilere hediye gönderdi.

13.05.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 'Silopi kaymakamına mektup' projesi kapsamında kendisine mektup yazan öğrencilere hediye gönderdi.

Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencileri yaklaşık iki ay önce 'Silopi kaymakamına mektup' adlı proje kapsamında Kaymakam Ali Arıkan'a mektup yazarak oyuncak, tablet, bisiklet talebinde bulunmuştu. Öğrencilerin isteklerini kırmayan Kaymakam Arıkan, öğrencilerin tüm isteklerini yerine getirdi. Silopi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene Kaymakam Ali Arıkan'ın yanı sıra Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Ceylan İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çocukların yazmış oldukları mektupları okuduktan sonra onlara hediye verdiklerini belirten Kaymakam Arıkan, "Onların bu sevinçlerini görmek bizleri mutlu etti. Böylesi güzel bir projeye imza attığı ve çocuklarımızı sevindirdiği için okul müdürümüze teşekkür ediyorum. Kendisi öğrencilerimizin hayatta başarılı olmalarını sağlıyor" dedi.

Ceylan Köyü İlk ve Ortaokul Müdürü Aydın Vural da, Kaymakam Arıkan'a yazmış oldukları mektupların karşılığını aldıklarını ve öğrencilerin çok mutlu olduğunu belirtti.

Öğrencilerden Melih Mungan, hediyesini almasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kaymakam beye arkadaşlarımızla mektup yazmıştık, ben mektupta tablet istemiştim ve kaymakam bey de bana istediğim tabletimi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Kaymakam Arıkan öğrencilere tek tek hediyelerini verdi. Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri ise kendi hazırladıkları hediyeleri Kaymakam Arıkan'a takdim etti.

Kaymakam Arıkan daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement