Kaymakam Batmaz; "İşsizliğin Olduğu Yerde Dedikodu Çok Olur" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Batmaz; "İşsizliğin Olduğu Yerde Dedikodu Çok Olur"

Kaymakam Batmaz; "İşsizliğin Olduğu Yerde Dedikodu Çok Olur"

Diyarbakır'ın Çermik ilçe Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, işsizliğin olduğu yerde dedikodunun da çok olacağını söyledi.

21.06.2014 14:11

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kurumlar ve gelir vergisinde vergi rekortmenlerine plaket verildi. 1400 esnafın bulunduğu ilçede yalnızca 12 esnafın kayıt dışı olduğu öğrenildi.

"İŞ VARSA DEDİKODU AZALIR, DİYALOG ARTAR"

Vergi rekortmenlerinin belli olmasının ardından Mal Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Törende, Kaymakam Mimar Sinan Batmaz'ın vergi rekortmenlerine plaketlerini verdi. İşadamları ve esnafların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Batmaz, şöyle konuştu;

"Çünkü yanlarında insanlar çalıştırıp iş, aş veriyorlar. Bir ülkede herkes iş sahibi olursa, huzur da artıyor, insanlarla diyalog da artıyor, dedikodu da azalıyor. Hakikaten öyledir. İşi olmayan insan dedikodu yapar. Ama işi gücü olan insanlar ise ekmek parası kazanmak için çabalarlar. Bu alanda hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin ve kolaylaştırsın. Biz de Kaymakamlık ve Mal Müdürlüğü olarak sizlerin işlerini hızlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Maalesef ülkemizde bürokrasi bazen işleri yavaşlatıyor. Ama biz her yönüyle işlerinizi hızlandırmak için hazırız. Bizler sizler için, sizler de bizler için varsınız. Zaten ülkemizin bu atmosferinde gerek kamu kuruluşları olsun gerek özel sektör olsun kalkınmayı arttırmak için girişimlerini sürdürüyor. Tekrar hepinize teşekkür ediyor, daha çok istihdam sağlamanızı temenni ediyorum."

Kaymakam Batmaz'ın konuşmasının ardından Kurumlar vergisinde ilk üç sırayı alan, Murathan Madencilik İnşaat Gıda Sanayi Limited Şirketi, Heykel İnşaat Turizm Tarım ve Hayvancılık Şirketi ve Mer-San Madencilik ve İnşaat Şirketi ile Gelir Vergisinde ilk üç sırayı alan Süleyman Kılıçaslan, Hacı Çelik ve Mustafa Önal'a plaketleri verildi.

Törenin ardından işadamları ve esnaflarına öğle yemeği de verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Batmaz; 'İşsizliğin Olduğu Yerde Dedikodu Çok Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement