Kaymakam Celil Ateşoğlu Esnaf Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Celil Ateşoğlu Esnaf Ziyaretlerine Başladı

Kaymakam Celil Ateşoğlu Esnaf Ziyaretlerine Başladı

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, esnaf ziyaretlerine ilk olarak bir fabrikayı ziyaret ederek başladı.

04.02.2015 13:15

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, esnaf ziyaretlerine ilk olarak bir fabrikayı ziyaret ederek başladı.

Kaymakam Celil Ateşoğlu ve beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Muharrem Aydın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Altıntaş ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, Dumanlı tarım fabrikası sahibi Turan Dumanlılar'ı iş yerinde ziyaret etti.

Ziyarette, iş yeri hakkında bilgi veren Dumanlılar, yaklaşık bin 200 farklı ürün ürettiklerini kaydetti. Dumanlılar, Türkiye'de 77 ilde süt sağım üniteleri kurduklarını birçok ile de güneş paneli sattıklarını aktardı.

Kaymakam Celil Ateşoğlu ise, Ödemiş'in tarım ve hayvancılıktaki önemine dikkat çekti. İlçenin tarım üretimine de dikkat çeken Ateşoğlu, "Ödemiş'te inanılmaz derecede bir üretim var. Süs bitkileri sektörü burada başını almış gitmiş. Hayvancılık üretimi de neredeyse Hollanda kadar büyümüş. Bir ilçe hayvancılıkta bir ülke kadar bu insana mutluluk veriyor. Süt ve süt ürünleri üretiminde de inanılmaz derece bir üretim var. Türkiye'nin birçok metropol ilçesinde Ödemiş'te üretilen süt ürünleri ürünlerini tezgahlarda mağazalarda görebiliyoruz. Bunun yanında Dumanlı Tarım Makineleri ürünlerini de Türkiye'nin birçok ilinde görebiliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Celil Ateşoğlu Esnaf Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement