Kaymakam Çoban'dan İhtiyaç Sahibi Aileye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çoban'dan İhtiyaç Sahibi Aileye Ziyaret

Kaymakam Çoban\'dan İhtiyaç Sahibi Aileye Ziyaret

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret etti.

26.07.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cevdet Yiğit ile Kurşunlu Mahallesi'ne giden Kaymakam Çoban, 15 çocuklu Yıldırım ailesinin evine konuk oldu.

Aileye ve çocuklara hediye paketleri veren Çoban, konuşmasında, ilçe genelinde sosyal güvencesi olmayan insanların bulunduğunu belirterek, bunların bakımını İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının üstlendiğini söyledi.

Çoban, şunları kaydetti:

"Bu vatandaşlarımız periyodik olarak kontrol edilerek, ihtiyaçları yerinde tespit ediliyor. Devletimizin fakir ve yardıma muhtaçlara göndermiş olduğu her türlü imkanı, gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Başlatmış olduğumuz ev ziyaretleri uygulaması bunun en güzel örneği. Devlet, vatandaşına yapacağı hizmette eşit davranmaktadır. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle de yardıma muhtaç insanlarımızı korumak, bizlerin en başta gelen görevi."

Ailelerle yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını bildiren Çoban, "Ziyaret ettiğimiz bu ailemizle iftar açmak da devletimizin vatandaşa ne kadar yakın olduğunun bir göstergesi. Bayram öncesi böyle bir aileye devlet elinin uzatılması, hem bizlere, hem de aileye moral verdi" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çoban'dan İhtiyaç Sahibi Aileye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement