Kaymakam Gürel; "Köylere Hizmette Adil Olmaya Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Gürel; "Köylere Hizmette Adil Olmaya Çalışıyoruz"

Kaymakam Gürel; "Köylere Hizmette Adil Olmaya Çalışıyoruz"

Geçtiğimiz ay Milas'a atanan Kaymakam Fuat Gürel, iade-i ziyaretlerine devam ediyor.de yapılacak parke taşlarının ihalesinin tamamlandığı söyledi ve "birlik olarak son kez köy muhtarlıklarımıza parke dağıttık."

08.10.2013 15:54

Geçtiğimiz ay Milas'a atanan Kaymakam Fuat Gürel, iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda kentteki 2 muhtar derneğini ve muhtarları ziyaret eden Kaymakam Gürel Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köyler

de yapılacak parke taşlarının ihalesinin tamamlandığı söyledi ve "birlik olarak son kez köy muhtarlıklarımıza parke dağıttık. Bu ihalemiz malzeme artı işçilik olarak gerçekleşti. Ancak köylerimizi henüz belirlemedik. Daha önce yapılanlara bakarak adil bir dağıtım gerçekleştireceğiz" dedi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel Milas kent pazarının Salı olması nedeni ile 118 köy muhtarının ilçedeki derneklerinde ziyaret etti. Ziyaretlerine ilk olarak Milas Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğinden başlayan Kaymakam Gürel, daha sonra Milas Muhtarlar Derneğine geçti.

Muhtarlarla bağlantılı birimler olan Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi, Özel İdare Müdürü İsmet Üstek ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yücel Bencik'in de eşlik ettiği ziyaretlerde sohbet niteliğinde sorunlarda dinlendi.

Kaymakam Gürel, "Muhtarlarımız öncelikle tek çatı altında toplanmalı" temennisinde bulunurken, Milas Muhtarlar derneği Başkanı Dursun Gün, "Büyükşehir olan ilimizde yerel seçimin ardından birleşme olmasını bekliyoruz" dedi.

Kaymakam Gürel parke kaplamaları ile ilgili olarak ise, "köylerimize parke dağıtımını ve döşenmesi işini ihale ettik. Ancak köylerimizin hangileri olacağını henüz belirlemedik. Bundan önce parke dağıtılan köylerimiz var ama henüz hiç almayanlarda var. Bu köylere hizmet götürme birliği olarak son kez dağıtacağız parke olacak. Bundan sonra köylerimize parkeyi ve hizmeti belediyelerimiz mutlaka götürecek. Bende bu nedenle listeleri istedim. Az alanla çok alan arasındaki dengeyi kuracağız ve her köye eşit ve adil dağıtım yapmış olacağız" dedi.

Yapılan ziyaret sohbet havasında devam ederken, birlikte hatıra otograı çektirilmesi ile son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Gürel; 'Köylere Hizmette Adil Olmaya Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement