Kaymakam İnci'den Minibüsçülere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam İnci'den Minibüsçülere Ziyaret

Kaymakam İnci\'den Minibüsçülere Ziyaret

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Hizan-Tatvan ilçeleri arasında çalışan yolcu minibüslerinin şoförlerini ziyaret etti.

18.02.2014 13:34

Bitlis'in Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Hizan- Tatvan ilçeleri arasında çalışan yolcu minibüslerinin şoförlerini ziyaret etti.

Kaymakam İnci, İlçe Emniyet Amiri Celal Tekekaya ve Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü ile İlçe Özel İdare Müdürü Mithat İzsiz ile birlikte minibüsçü esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 22 Nolu Minibüs Kooperatif Başkanı Zeki Yıldırım, kendilerini ziyaret eden Kaymakam İnci'ye tek sıkıntıların korsan taşımacılık olduğunu söyledi. Kooperatif Başkanı Yıldırım, "Hizan'da korsan taşımacılık çok fazla, durağa kayıtlı bütün minibüsçü arkadaşlarımız her yıl binlerce lira vergi veriyor. D4 Yolcu Taşıma Belgesi almak için ciddi paralar harcamaktayız. Ama bu insanlar hiçbir ücret ödemeden ve hiçbir belge almadan Hizan-Tatvan arası korsan taşımacılık yapıyor. Bu da bizim işlerimizi fazlasıyla etkiliyor. Çoğu zamanda boş gidip geliyoruz. Hizan İlçe Emniyet Amirliği ve Hizan Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekiplerinin son aylarda yaptıkları denetimler sayesinde bu insanlara göz açtırılmıyor. Bu hassasiyetlerinde ötürü İlçe Emniyet Amirimiz ve İlçe Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda yapılan denetimler sayesinde minibüsçü kardeşlerimizin yüzü gülmeye başladı" dedi.

Kaymakam Sedat İnci ise, "Gerek İlçe Emniyet Amirliğimiz ve gerekse İlçe Jandarma Komutanlığımız nezdinde denetimler devam edecek ve bu fırsatçılara hiçbir şekilde göz açtırılmayacaktır" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam İnci'den Minibüsçülere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement