Kaymakam Keklik'e Meslektaşlarından Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Keklik'e Meslektaşlarından Ziyaret

Kaymakam Keklik\'e Meslektaşlarından Ziyaret

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde görev yapan vali yardımcıları ve Kaymakamlar Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik'i makamında ziyaret ettiler.

05.09.2013 19:27

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde görev yapan vali yardımcıları ve Kaymakamlar Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik'i makamında ziyaret ettiler.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik'in ziyaretçileri, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Viranşehir Kaymakamı Mehmet Lütfi Kotan oldu.

İlçede yapılan faaliyetleri, ilçenin tarihi doku ve mimarisini, turizm alanındaki gelişmeleri yerinde incelemek, değerlendirmek aynı zamanda ilçenin Cittaslow, "Sakin Şehir" ağına katılmasında nelerin başrol sağladığı konusu üzerine yapılan ziyarette Kaymakam Mehmet Keklik, Halfeti hakkında meslektaşlarına bilgi verdi.

Yapılan güzel ziyaretle ilgili mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Mehmet Keklik, "Yapılan bu tür ziyaretlerin ilçelerimiz adına olumlu birer örnek teşkil etti. Tüm alanlarda ilçelerimizde nelerin yapılabilirliği konusunda fikir alış verişinde bulunmanın, ileriye doğru daha sağlam adımlar atabilmek adına çok önemli birer unsurdur" dedi.

Kaymakam Keklik'i ziyaret eden Şanlıurfa Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları, makam ziyaretinin ardından ilçenin tarihi yapısını, mimari dizaynını, Rum Kale ve Batık Kent savaşanı ziyaret etmek üzere Eski Halfeti'ye doğru hareket ederek, ziyaretlerine devam ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Keklik'e Meslektaşlarından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement