Kaymakam Özer Özbek Başarılı Öğrencilere Bilgisayar Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özer Özbek Başarılı Öğrencilere Bilgisayar Hediye Etti

Kaymakam Özer Özbek Başarılı Öğrencilere Bilgisayar Hediye Etti

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Adilcevaz İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri, dizüstü ve tablet bilgisayarla ödüllendirdi.
Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen törene...

23.11.2013 10:40

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Adilcevaz İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri, dizüstü ve tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakamı Özer Özbek'in yanı sıra Belediye Başkanı Adnan Göksoy, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, daire amirleri ve öğrenci aileleri katıldı. Fen Lisesi ve Anadolu Öğretmen Liselerine girmeye hak kazanan toplam 45 öğrenci Adilcevaz Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi. Sıralamada ilk üçte yer alan 3 öğrenciye dizüstü bilgisayar verilirken diğer 42 öğrenciye tablet bilgisayar armağan edildi.

Kaymakam Özbek, eğitime çok önem verdiklerini ve başarılı öğrencileri her zaman destekleyeceklerini belirterek, öğretmenlere ve öğrenci velilerine teşekkür etti. Adilcevaz'a gelmeden önce görev yaptığı ilçelerde de başarılı öğrencilerin yanında olduğunu dile getiren Özbek; "Adilcevaz gerçekten eğitime ve okumaya önem veren bir ilçe. Bu ilçemizde başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek bizim en önemli görevlerimizden biridir. Biz Bu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, ancak önemli başarının en büyük mimarlarının aileler olduğunu düşünüyorum. Sabah erkenden kalkıp öğrencisini okula hazırlayan, sıcak suyla elini yüzünü yıkayıp kahvaltısını hazırlayan, ardından hayır dualarını eksik etmeyen ana babaları tebrik ve takdir ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Kurbani Özdeş ise, son yıllarda eğitime yapılan yatırımın arttığını ve buna bağlı olarak eğitim başarısında da artış olduğunu belirtti. Özdeş, desteklerinden dolayı Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'e teşekkür etti.

Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy ise, 19 sene öğretmenlik yaptığını, eskiye göre eğitim imkanlarının iyileştiğini ve bu imkanlar içinde başarılı olmamak için hiçbir sebebin bulunmadığını dile getirdi. Göksoy, "Eğer bu ortamda bir başarısızlık varsa sorun öğrencinin olduğu kadar velinindir. Veli öğrenci ile ilgilenmezse, öğretmen ilgi gösterilmeyen öğrenci ile ilgilenmez. Günümüzdeki eğitim imkanlarının çok iyidir. Velilerin en az hükumetimiz kadar öğrencisine sahip çıkması gerekiyor. Başarılarından dolayı öğrencileri ve ailelerini kutluyorum" dedi.

Program, yapılan konuşmaların ardından hediyelerin takdimi ile son buldu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özer Özbek Başarılı Öğrencilere Bilgisayar Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement