Kaymakam Sezer, Üruç Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sezer, Üruç Ailesini Ziyaret Etti

Kaymakam Sezer, Üruç Ailesini Ziyaret Etti

2 yıl önce Ramazan ayında evine yiyecek götüremediği için intihar eden Hacı Üruç'ün ailesini ziyaret eden Kaymakam Sezer, çocuklara bayramlık giyecek yardımında bulundu.

13.08.2012 18:12  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Yunus Sezer, Üruç ailesini ziyaret ederek devlet olarak kendilerini asla unutmadıklarını söyledi.

2 yıl önce Ramazan ayında evine yiyecek götüremediği için intihar eden Hacı Üruç'ün ailesini ziyaret eden Kaymakam Yunus Sezer, çocuklara bayramlık giyecek yardımında bulundu. Kaymakam Sezer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mahmut Kultu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cuma Sanmaz ile birlikte ziyaret ettiği evde, Hacı Üruç'ün babası Mehmet Ali Üruç ile bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Sezer, "Daha önce ailenin talebi üzerine Mehmet Ali Üruç adına kayıtlı bulunan ev yıkılıp 30 bin TL'ye mal olan yeni bir ev yapılmış, gelinleri Hediye Üruç ile birlikte oturacaklarını söylemişlerdir. Biz her zaman aileye maddi ve manevi yardımlarımızı yapıyor ve yapmaya da devam ediyoruz. Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'nce her ay aileye bin TL çocuk yardımı yapılmaktadır. Yine vakfımızca aileye her türlü yardımlar yapılmaktadır" şeklinde konuştu.

Bu durumda yüzlerce aile olduğunu vurgulayan Sezer, Kaymakamlık olarak tüm ailelere nakdi, gıda ve giyecek yardımları yaptıklarını, Üruç ailesini de unutmadıklarını ifade etti.

Hacı Üruç'ün babası Mehmet Ali Üruç, Kaymakamlık tarafından kendilerine ev yapıldığını ve şu an o evde ikamet ettiklerini söyleyerek, "İki torunuma her ay 500'er TL olmak üzere nakdi yardım yapılmaktadır. Allah devletimizden razı olsun, Kaymakam da bizlere çok yardımcı oluyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sezer, Üruç Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement