Kaymakam Sonel'den Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sonel'den Taziye Ziyaretleri

Kaymakam Sonel\'den Taziye Ziyaretleri

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, göreve başladığı günden bu yana vefat edenlerin cenaze törenlerine katılıyor, ailelere taziye ziyaretlerinde bulunuyor.

03.02.2014 12:32

Konya'nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, göreve başladığı günden bu yana vefat edenlerin cenaze törenlerine katılıyor, ailelere taziye ziyaretlerinde bulunuyor.

Kaymakam Sonel, bu kez beraberinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık ve Emniyet Müdürü Ali Gürbunar ile birlikte hafif sanayi bölgesinde bir fabrikada elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Hasan Kalkan'ın mesai arkadaşlarına ve işyeri sahiplerinden İbrahim Küçükünal' a başsağlığı diledi.

Daha sonra Değirmenci Mahallesine geçerek geçtiğimiz günlerde cezaevinde yatan eşini ziyarete gittiği esnada Konya'da vurularak öldürülen Yadigar Taşdelenoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Sonel, bu ziyarette acılı aileye gerekli yardımın yapılacağını söyledi. Sonel, ölen kadının 5 çocuğunun mağdur edilmeyeceğini ve devletin yanlarında olduğunu belirtti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sonel'den Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement