Kaymakamı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın ile Eğitim Faaliyetlerini Görüştü - Son Dakika
Yerel

Kaymakamı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın ile Eğitim Faaliyetlerini Görüştü

Kaymakamı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın ile Eğitim Faaliyetlerini Görüştü

Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın’ı ziyaret ederek, eğitim faaliyetlerini görüştü.

05.06.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın'ı ziyaret ederek, eğitim faaliyetlerini görüştü.

Yapılan ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürleri Fikri Çetinkaya, Mesut Topaloğlu, Sabri Gökbayrak ve İsmet Şahin de hazır bulundu.

Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve şube müdürleri ile yaptığı görüşmede, ilçe genelindeki eğitim faaliyetleri, okul ve pansiyon durumları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, eğitimin gelişmesinin, ülkede ve dünyada meydana gelen bilimsel ve ekonomik gelişmelerle doğru orantılı olduğunu söyledi.

Gediz'de eğitim ve öğretimin üst düzeyde olduğunu ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu başarıyı artırarak devam ettirmek için ekip ruhuyla sürekli çalışılacaklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, "Gediz gibi eğitim ve öğretim konusunda bilinçli bir ilçede görev almaktan mutluluk duyuyorum.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Yılmaz ile ilçemizdeki eğitim faaliyetleri, okul ve pansiyon durumları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın ile Eğitim Faaliyetlerini Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement