Kaymakamlık, 240 Öğrenciyi Dershaneye Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlık, 240 Öğrenciyi Dershaneye Gönderdi

Siirt'in Baykan Kaymakamlığı, ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören maddi durumu iyi olmayan 240 öğrenciyi dershaneye gönderdi.

13.01.2012 16:49

Siirt'in Baykan Kaymakamlığı, ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören maddi durumu iyi olmayan 240 öğrenciyi dershaneye gönderdi.

Kaymakam Ali Karakaya, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Şen ve proje koordinatörü Baykan Lisesi Müdürü Mesut Korkmaz ile SODES kapsamında uygulanan proje kapsamında dershaneye gönderilen 240 öğrenciyi ziyaret ederek, durumları hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Kaymakam Karakaya, yaptığı açıklamada, öğrencilerin ülkenin geleceğini oluşturduğunu belirterek, "Valiliğimizin himayesinde 240 öğrencimizi ücretsiz olarak dershaneye gönderiyoruz. Öğrencilere, devletimizin sağladığı bu imkanları iyi değerlendirmelerini, kendilerine güvenmelerini, bu işin tek sırrının çok çalışmak olduğunu, başarının ancak çok çalışarak elde edilebileceklerini anlattım. Devletimiz bu bölgede yaşayan öğrencilere büyük önem veriyor" dedi.

- SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakamlık, 240 Öğrenciyi Dershaneye Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement