Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler

Kayseri\'deki Hain Saldırıya Tepkiler

Mersin’deki iş dünyası ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Kayseri’deki hain terör saldırısını kınayarak tepkilerini dile getirdiler.

17.12.2016 15:41

Mersin'deki iş dünyası ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Kayseri'deki hain terör saldırısını kınayarak tepkilerini dile getirdiler.

Artika Catering Yönetim Kurulu Başkanı Başar Erdem, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da polislere yönelik, bu sabah da Kayseri'de izne çıkan askerlere yönelik yapılan terör saldırılarını kınayarak, "Ülkemiz içerisinde kargaşa çıkarmak isteyen terör örgütleri, yaptıkları terör eylemleri ile bütünlüğümüzü bölme gayreti içerisine girdiler. Böylesine önemli bir süreçte ne olursa olsun birlik ve bütünlüğümüzü korumalıyız. Her zaman olduğundan daha fazla birbirimize sarılmalı, kenetlenmeliyiz" dedi.

Şimdi birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurgulayan Erdem, "Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen, alçaklara, hainlere, kalleşlere karşı bugün ve her zaman kahraman polisimizin ve askerimizin yanındayız. Gün ülke olarak birlik olma, dik durma günüdür. Terör örgütlerine karşı 80 milyon tek yüreğiz. Yapılan saldırıları lanetliyor, hain saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Veysel Memiş; "Ülkemizin bütünlüğüne saldırıyorlar"

TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş'de, İstanbul ve Kayseri'de 1 hafta arayla gerçekleştirilen terör saldırılarının, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik düzenlenmiş eylemler olduğunu ifade ederek, "Eli kanlı terör örgütleri tarafından düzenlenen bu saldırılar, milletimizin birlik ve bütünlüğünü perçinlemekten öteye gidemeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert saldırıyı göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak zorundayız. İstanbul ve Kayseri'de şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılarımıza Allah'tan şifa diliyorum" şeklinde konuştu.

Ali Kıratlı; "Bir ölür bin diriliriz"

Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Başkan Vekili Ali Kıratlı ise Türkiye'nin istikrarlı büyümesinin önünde durmak isteyen bazı dış güçlerin her alanda ülkemize karşı bir saldırı içerisinde olduğunun altını çizerek, şu ifadeleri kullandı; "Birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize kastederek yapılan bu terör olayları, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Eli kanlı terör örgütleri ülkemizin istikrarını hedef alırken, polisimiz ve askerimize saldırıyorlar. İstanbul ve Kayseri'de 1 hafta arayla gerçekleştirilen bu hain saldırılar, ülkemizin birlik ve beraberliğini arttırmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerinin, milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütleri ve uzantıları şunu bilmeliler ki biz Türk milleti olarak bir ölür bin diriliriz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement