Kazançlarından Biriktirip 500 Kitap Hediye Ettiler - Son Dakika
Yerel

Kazançlarından Biriktirip 500 Kitap Hediye Ettiler

Kazançlarından Biriktirip 500 Kitap Hediye Ettiler

Drogsan A.Ş.çalışanları, biriktirdikleri parayla aldıkları 500 kitabı, Atatürk İlköğretim Okuluna hediye etti.
Drogsan A.Ş.çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş olarak belirlediği Atatürk İlkokulu kütüphanesine kitap hediye...

04.12.2013 17:46

Drogsan A.Ş. çalışanları, biriktirdikleri parayla aldıkları 500 kitabı, Atatürk İlköğretim Okuluna hediye etti.

Drogsan A.Ş. çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş olarak belirlediği Atatürk İlkokulu kütüphanesine kitap hediye etti. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmasıyla firma çalışanları öğrencileri sevindirdi. En önemli değerlerimiz olan çocukların daha çok okuması ve daha çok öğrenebilmesi için firma çalışanlarımız tarafından başlatılan kampanya ile 500 ayrı kitabı okul kitaplığına hediye ettiklerini söyleyen Drogsan A.Ş Genel Müdürü Dr. Ersan Küçük, toplumdan aldıklarını bir şekilde yine topluma kazandırmak gerektiğini belirtti.

Erken yaşta okuma alışkanlığı kazandırmanın çok önemli olduğunu kaydeden Küçük, "Ben bu gün bir şeyler yapabiliyorsam öğretmenimin bize kitap okuma alışkanlığı kazandırmasındandır. Bizim bu proje sosyal komitemizin bir projesidir. Arkadaşlarımız ilk planda bu projeyi hayata geçirdi. Okuma alışkanlığı kazandırılmasında kitap önemli bir araçtır. Bu proje şirket çalışanlarımızın bizzat katıldığı bir projedir. Onların aldığı 500 kitabı bu gün okulumuza bizzat getirdik" dedi.

Sosyal sorumluluk kampanyalarının bundan sonrada devem edeceğini kaydeden Küçük, okul müdürünün 'Z' kütüphane konusunda ki destek isteğini de yakın bir zamanda değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Öğrencilerine okuma bilincini kazandırabilmek için kampanyalar düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Mehmet Çakıroğlu, kütüphanelerinin eser bakımından zengin olmamasını kendileri ve kitap okumak isteyen öğrencileri açısından büyük bir problem olduğunu vurgulayarak, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okulumuzun yakın takibi ile bazı sınıflarımızda velilerimizle okuma saatleri yapıyoruz. Kitap sayısının artırılması zenginleştirilmesi ve kütüphanelerin daha fazla kullanılır hale getirilmesi için sizin gibi kuruluşların yapmış olduğu destekler çok önemlidir. Sizin sayenizde önemli bir ihtiyacımız giderildi. Ben size okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından personel tarafından alınan Türk ve dünya edebiyatından seçilen 500 farklı eserden oluşan kitap kütüphaneye teslim edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazançlarından Biriktirip 500 Kitap Hediye Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement