Kazanlı Sanayiciler Toplantıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kazanlı Sanayiciler Toplantıda Bir Araya Geldi

Kazanlı sanayiciler, bir araya gelerek Türkiye'nin 2023 hedefleri noktasında ne kadar hazır olduklarını tartıştı.

29.01.2015 14:04

Kazanlı sanayiciler, bir araya gelerek Türkiye'nin 2023 hedefleri noktasında ne kadar hazır olduklarını tartıştı.

Kazan Sanayici ve İş adamlar Derneği tarafından Belediye Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan-SİAD Başkanı Erkan Tabak ile ilçede faaliyet gösteren çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

Tabak, sinevizyon eşliğinde Kazan'daki sanayicilerin kanalizasyon, su, elektrik kesintileri, yol, arıtma ve doğalgaz gibi temel sorunlarını dile getirdi.

Sırayla söz alan sanayici ve iş adamları da ağırlıklı olarak altyapı sorunlarından söz ederek, "Bizler üreten, istihdama katkı sağlayan ve bu uğurda ticaret yaparak risk alan insanlar olarak Türkiye'nin 2023 vizyonunun konuşulduğu bu günlerde hala bu sorunları konuşmak istemiyoruz" dedi.

Sanayici ve iş adamları, Kazan Belediyesinin kendilerine zaten yardımcı olduğunu ancak yetersiz kaldığı durumlarda Büyükşehir Belediyesinden daha fazla katkı sağlamasını beklediklerini de söyledi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk de sanayicilere seslenerek, "Türkiye bugün 2023 hedeflerinden bahseder hale geldiyse sizlerin sayesinde geldi. Kazan büyüyüp geliştiyse ve bugünlere geldiyse sizlerin sayesinde oldu. Sizler paranızı bankaya yatırıp faizinin keyfini sürmek yerine gittiniz fabrika kurdunuz. İşçiyle uğraştınız, onun sigortasıyla sıkıntısıyla uğraştınız, üretimle uğraştınız. Ama en nihayetinde ülkenin kalkınmasına katkı sağladınız" diye konuştu.

Ertürk, bir sonraki toplantının sorunların muhatabı olan kurum temsilcilerinin de katılımıyla yapılmasını önerdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazanlı Sanayiciler Toplantıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement