Kbt'den 'Hacıyatmaz'la Yeni Sezona Merhaba - Son Dakika
Yerel

Kbt'den 'Hacıyatmaz'la Yeni Sezona Merhaba

Kbt\'den \'Hacıyatmaz\'la Yeni Sezona Merhaba

Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelenen Hacıyatmaz oyunu ile perdelerini tiyatroseverlere açtı.

16.01.2012 14:51

Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelenen Hacıyatmaz oyunu ile perdelerini tiyatroseverlere açtı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, kültür ve sanat yılı ilan ettiği 2012'de Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT) perdelerini Hacıyatmaz oyunu ile açtı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelen oyun, tiyatro severleri bir araya getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü'yle birlikte izlediği oyun, seyircilerden büyük ilgi gördü.

Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı, Abdullah Sürekli'nin yönettiği ve KBT oyuncularının yer aldığı iki perdelik 'Hacıyatmaz' oyunu, sezon boyunca diğer oyunlarla dönüşümlü olarak sahnelenecek.

BEŞ AY BOYUNCA HAFTA DA İKİ GÜN TİYATRO

Beş ay boyunca haftada iki gün, dört ayrı oyun ile seyircilerin karşısına çıkacak olan Kepez Belediyesi Tiyatrosu, yeni sezonda çocukları da unutmadı. Tülin Tümtürk Yılmaz'ın yazdığı ve yönettiği tek perdelik çocuk oyunu 'Ağaç Ev'de, 21 Ocak'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbt'den 'Hacıyatmaz'la Yeni Sezona Merhaba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement