Kdz. Ereğli İtfaiyesinden Domuz Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli İtfaiyesinden Domuz Kurtarma Operasyonu

Kdz. Ereğli İtfaiyesinden Domuz Kurtarma Operasyonu

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde bir arazi içinde bulunan su kuyusu içine düşen yabani domuz yavruları Kdz.

22.04.2013 22:06

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde bir arazi içinde bulunan su kuyusu içine düşen yabani domuz yavruları Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarılarak doğaya bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre ilçede kepez mevkisinde N.Y isimli şahsa ait bir arazideki su kuyusuna domuz yavrularının düştüğüne yönelik ihbarı değerlendiren Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Belediye Veteriner işleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu alanda 7 adet yaban domuzu yavrusunu kurtarmak için operasyon düzenledi.

Az miktarda suyun bulunduğu kuyuya inen itfaiye ekipleri 6 adet yavruyu kurtarırken bir yavrunun ise öldüğü tespit edildi. Kurtarmanın ardından 6 Adet yavru yabani domuzlar ise itfaiye ekiplerince yerleşim yerinden uzak doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, " Bir arazi içinde bulunan su kuyusuna 7 adet yaban domuzu yavrusu düşmüş, bizde söz konusu araziye gelerek su kuyusundaki 6 adet domuz yavrusunu kurtardık, biz olay yerine intikal ettiğimizde yavrulardan birinin ise öldüğünü tespit ettik. Kurtardığımız 6 adet yavruyu ise yerleşim yerinden uzak doğal yaşam ortamına bıraktık" dedi.

(HH-

22.04.2013 21: 55: 33

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli İtfaiyesinden Domuz Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement