"Kelebek Etkisi" Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

"Kelebek Etkisi" Yayın Hayatına Başladı

"Kelebek Etkisi" Yayın Hayatına Başladı

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün yayın organı "Kelebek Etkisi" dergisi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yayın hayatına 'merhaba' dedi.
Derginin tanıtım kokteyli yaklaşık 400 konuğun katılımıyla Sular VIP'te yapıldı.

05.12.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün yayın organı "Kelebek Etkisi" dergisi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yayın hayatına 'merhaba' dedi.

Derginin tanıtım kokteyli yaklaşık 400 konuğun katılımıyla Sular VIP'te yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, engelli sivil toplum örgütleri, mülki ve idari bürokratlar, belediye başkan adayı ve aday adayları, engelliler ile Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirilen kokteylin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Celal Karadoğan, Adana sokaklarında engelli bireyler üzerinden her türlü istismarı yapan kişilere karşı, yaklaşık iki yıldır ciddi anlamda mücadele ettiklerini belirtti. Karadoğan, " Türkiye'nin dört bir yanından Adana'ya gelen ve sözde engelliler yararına çıkardıkları dergilerle, vatandaşları en hafif tabiriyle kandıran insanlarla mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz iki yıl içinde bu şahıslarla en az 10 kez karakolluk olduk. Halihazırda 2 mahkememiz devam ediyor. Bu süreçte anladık ki bu işin mücadele şekli bu değil. Engellilik konusunda toplumu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak gerektiğini düşündük ve kulübümüzün bir yayın organı olması gerektiğine karar verdik" dedi.

Karadoğan, dergiden elde edilen gelirlerle engelli sporcuların Avrupa ve Dünya şampiyonalarına daha nitelikli ortamlarda hazırlanmasını ve örgün eğitimine devam eden engelli gençlere burs vermeyi planladıklarını ifade ederek, kulüp çalışmaları için desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Gençlik Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya olmak üzere herkese teşekkür etti.

Genç Engelliler Spor Kulübü'nün milli takımlarda mücadele eden 4 sporcusu olduğuna dikkati çeken Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Ali Duran Karakaya, bunun büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Engelliler için sporun önemine değinen Karakaya, Adana'da engelli sporlarının küçümsenmeyecek bir konumda olduğunu vurguladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kelebek Etkisi' Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement