Kendi Tasarımlarıyla Arkadaşlıklarını Geliştiriyorlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kendi Tasarımlarıyla Arkadaşlıklarını Geliştiriyorlar

Kendi Tasarımlarıyla Arkadaşlıklarını Geliştiriyorlar
13.11.2013 12:21

Edirne Bahçeşehir İlkokulu ve Ortaokulu Almanca öğretmeni Elif Karaca'nın 3.Sınıf öğrencileri ile Almanya'nın Moers şehrinde olan "OGS ST.

Edirne Bahçeşehir İlkokulu ve Ortaokulu Almanca öğretmeni Elif Karaca'nın 3. Sınıf öğrencileri ile Almanya'nın Moers şehrinde olan "OGS ST.Marien-/ Willi-Fährmann-SChule" okulu ile yürütmüş olduğu "Komm, wir treffen uns!" isimli proje çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

İlk olarak E-twinning portalında başlayan ortaklık kapsamında birbirlerine göndermiş oldukları tanışma kartlarıyla birbirlerini tanıyan öğrenciler, projeye yeni çalışmalar eklemenin heyecanını yaşıyorlar.

Almanca öğretmeni Elif Karaca, "Projemize, öğrencilerimizin Almanya'daki arkadaşları için hazırladıkları kendi el ürünleri olan kartlar ve onların yaratıcılıklarını ortaya koyan vidyolarla başladık. Bundan sonraki aşamalarda öğrenciler kendileri, aileleri, yaşadıkları çevre gibi konularda özgün çalışmalar yaparak projeye devam edecekler. Bu sayede yurtdışındaki yaşıtları ile eğlenceli bir paylaşımda bulunmanın yanında Almanca dili için temel bilgileri içeren bir öğrenme ortamında bulunmuş olacaklardır" dedi.

Özel Edirne Bahçeşehir İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mahmut Boztürk, projede görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek, uluslararası çalışmalara çok önem verdiklerini ifade etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kendi Tasarımlarıyla Arkadaşlıklarını Geliştiriyorlar - Son Dakika


Advertisement