Kepez Belediyesi 4. Yıl Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi 4. Yıl Toplantısı

Kepez Belediyesi 4. Yıl Toplantısı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye 4 yılda 250 milyon lira tutarında yatırım yapıldığını bildirdi.

20.05.2013 15:18

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye 4 yılda 250 milyon lira tutarında yatırım yapıldığını bildirdi.

Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, 4 yıllık icraatlarını değerlendirdi.

Kepez'i daha güzel bir hale getirmek ve insanların yaşamını kolaylaştırmak için azimle çalıştıklarını anlatan Tütüncü, "Tüm mesai arkadaşlarımızla 4 yıl gecemizi gündüzümüze kattık, 8 saat yetmedi, yeri geldi 16 saat, yeri geldi 18 saat çalıştık ve 27 dakikalık film ile özetleyebildiğimiz hizmetleri ortaya koyduk" dedi.

Belediyeciliği "temel belediyecilik hizmetleri ve yatırımlar, sosyal-kültürel belediyecilik ve halkıyla gönül birliği kurmuş belediye" olarak 3 temele inşa ettiklerini anlatan Tütüncü, bu temel felsefeden asla ayrılmadan hizmetleri şekillendirmenin gayreti içinde olduklarını bildirdi.

Modern dünyada artık belediyeciliğin, belediye sınırları içerisinde yaşayanları şehrin bunaltıcı ortamından uzaklaştırıp doğayla, çevreyle buluşturabilmekle ölçüldüğünü kaydeden Tütüncü, Kent Ormanı, Seyir Terası, Kepez Park Varsak çalışmalarının bu amaçla yapıldığını söyledi.

Tütüncü, 2004'te 441, 2009'da bin 44 olan Kepez'deki inşaat ruhsatı sayısının geçen yıl bin 905'e çıktığını, Kepez'de sosyal yaşam ve konut kalitesinin arttığını, görsel kirliliklerin peyzaj çalışmalarıyla azaltıldığını, 832 kilometre asfalt çalışması, 255 bin metrekare kaldırım, 1 milyon metrekareden fazla yeşil alan yapıldığını dile getirdi.

-Kendi ayakları üzerinde duran belediye-

Yeni çalışmalara aynı heyecanla sürdüreceklerini ifade eden Tütüncü, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 4 yıllık zaman zarfında yaptıklarımız ortadadır. 4 yılda 250 milyon lira seviyesinde yatırım yaptık. Kimseye borcu olmayan, kendi ayakları üzerinde duran bir belediye olmanın büyük mutluluğu içindeyiz" dedi.

Oliver Stone'nin "geçmiş sadece bir ön sözdür" sözünü hatırlatan Tütüncü, bugüne kadar yaptıkları hizmetleri sadece bir ön söz olarak kabul ettiklerini, halka daha güzel bir Kepez armağan edebilmenin azmi ve gayreti içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi 4. Yıl Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement