Kepez'de Sağlıklı Nesiller Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Sağlıklı Nesiller Yetişiyor

Kepez\'de Sağlıklı Nesiller Yetişiyor

Kepez Belediyesi’nin, yaz dönemi spor okulu, 9 branşta spor eğitimi vermeye devam ediyor.

15.07.2014 11:36

Kepez Belediyesi'nin, yaz dönemi spor okulu, 9 branşta spor eğitimi vermeye devam ediyor.

Kepez Belediyesi'nin yaz spor okulu, 9 branşta eğitim vermeye devam ediyor. Futbol, basketbol, tenis, karate, voleybol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında 2 binden fazla genç, program dahilinde eğitmenler tarafından spor eğitimi alıyor.

Amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu'nda gençler, her gün yapılan programlar sayesinde daha sağlıklı hale geliyor. Kayıtları 2 Haziran 2014 tarihinde başlayan yaz spor okulu, 29 Ağustos'ta sona erecek.

Spor okulunda; futbol eğitimi Hasan Doğan Stadı'nda, salon sporları eğitimleri Kepez Turgut Özal Arena'da ve tenis branşı eğitimi kulüp binasının yanındaki kortlarda veriliyor. Uzman antrenörlerin görev yaptığı spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü'nün amatör branşlarına seçilme fırsatı yakalayacak.

Çocukların ve gençlerin sporun yapmanın yanında sosyalleştiğini de belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Spor sayesinde Kepez'de sağlıklı nesiller yetişiyor. Burayı sadece spor okulu olarak görmemek gerek. Genç ve çocukların sosyalleşme ortamının yanı sıra eğitmenler sayesinde iyi bir birey olma noktasında eğitim veriliyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Sağlıklı Nesiller Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement