Keşan'da Gençlik Haftası Yürüyüşle Başladı - Son Dakika
Yerel

Keşan'da Gençlik Haftası Yürüyüşle Başladı

Keşan\'da Gençlik Haftası Yürüyüşle Başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Gençlik Yürüyüşü ile başladı.

15.05.2013 20:50

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Gençlik Yürüyüşü ile başladı.

Sağlık Meslek Lisesi önünden başlayan yürüyüşe, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkan Vekili Sabri Küçükkarakaş, CHP İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Keşan'daki spor kulüplerinden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ile Keşanspor oyuncularının da katıldığı yürüyüş, Sağlık Meslek Lisesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürdü. Keşan Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüşte, okullardan katılan öğrencilerin ellerindeki sigarayla ilgili pankartlar ise dikkat çekti.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki program

Yapılan kortej yürüyüşünün ardından ise korteje katılanlar, Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Burada Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda, Gençlik

Haftası nedeniyle Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü'nün çelengi, iki öğrenci ve İlçe Müdürü Vedat Çimen tarafından Atatürk anıtına konuldu. Daha sonra ise Keşan Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi, gösterilerini sundu.

(TB)

15.05.2013 20: 40: 30

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'da Gençlik Haftası Yürüyüşle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement