Kick Boks Sporcu İçin "Renkli Kuşak" Affı - Son Dakika
Yerel

Kick Boks Sporcu İçin "Renkli Kuşak" Affı

Türkiye Kick Boks Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, federasyon tarafından yürürlüğe konulan "Renkli Kuşak Affı" için müracaatların 16 Ocak tarihinde sona ereceğini bildirdi.

03.01.2012 13:48

Türkiye Kick Boks Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, federasyon tarafından yürürlüğe konulan "Renkli Kuşak Affı" için müracaatların 16 Ocak tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Ertaş, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce diğer Uzakdoğu sporlarından belli bir seviyeye geldikten sonra kick koks sporu yapmaya başlayan ancak mağdur olmuş sporcuların kick boks müsabakalarına girebilmeleri ve hakem ve antrenör olabilmeleri için renkli kuşak affı getirildiğini ifade etti.

Bunun için, direk siyah kuşaktan bir kuşak düşük olan koyu kahverengi kemerin resmi kayıtlarda bulunması şartı arandığını belirten Ertaş, sporcuların denkliğini aldıktan sonra kick boks ile ilgili her türlü faaliyete katılabileceklerini vurguladı.

Ertan, şunları kaydetti:

"Federasyon tarafından yürürlüğe konulan renkli kuşak affı için müracaatlar 16 Ocak tarihinde sona erecektir. Çıkan denklikte, koyu kahverengi kuşak verilerek, sporcuların kemer yönünden sıkıntılı olmamaları sağlanacaktır. 16 Ocak 2012 tarihine kadar şartları tutan sporculara yardımcı olmak istiyoruz. Bu tarihten sonra gelecek kişilere ancak imtihan yapmak şartı ile belirtilen aylarda birer kuşak verebiliriz. Kick Boks Federasyonunda müsabakalar ve antrenörlükler için kuşak sınırlaması olduğundan Malatyalı kick boks sporseverlerin bu konuya duyarlı olmalarını istiyoruz. 19 Mayıs 2012 tarihinde Malatya'da yapacağımız siyah kuşak imtihanına da girebilmek için koyu kahverengi kuşak şartı istenmektedir."

16 Ocak 2012 tarihine kadar koyu kahverengi denkliğini yapan 18 yaşından büyük sporcuların 19 Mayıs 2012 günü Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezinde yapılacak olan siyah kuşak 1. dan imtihanına girebileceklerini belirten Ertaş, 20-3 1 Mayıs 2012 tarihleri arasında Malatya'da yapılacak 1. Kademe Kick Boks Antrenörlüğü programına da girebileceklerini kaydetti.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kick Boks Sporcu İçin 'Renkli Kuşak' Affı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement