Kilimli Festivali İkinci Gününde Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika
Yerel

Kilimli Festivali İkinci Gününde Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kilimli Festivali İkinci Gününde Renkli Görüntülere Sahne Oldu

13.Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinliklerinin 2.gününde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

02.07.2012 11:27

13. Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinliklerinin 2. gününde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Zonguldak'ın Kilimli beldesi belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı, ikinci gününde renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında Kilimli Sahil Kültür Evi karşısında beach voleybol maçı düzenlendi. Ardından Deniz Caddesi'nde yerel sanatçılar ve yerli yabancı halk oyunları ekipleri sahne aldı. Vatandaşlar halk oyunları ekiplerine büyük ilgi gösterirken, ardından sergi açılışları oldu. Sergi açılışında en büyük ilgiyi doğal tasarım sanatçısı Uğur Soydan'ın açtığı sergi gördü. Soydan'ın açtığı ve birebir oluşturulan Kızılderili çadırı protokolün ve vatandaşların ilgisini çekti. Eski futbolcu Orhan Ünal, Kızılderili şapkası ve yelesi giyerken, gülüşmelere neden oldu. Soydan, Kızılderili çadırının birebir aysını yaptığını belirterek, vatandaşların burada bedava fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Ardından sahne alan Grup Gripin ise, Kilimli halkına muhteşem bir gece yaşattı. Festivalin ikinci günü havai fişek gösterileri ile son buldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli Festivali İkinci Gününde Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement