"Kınalı Kuzu"Lar Kışlaya Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Kınalı Kuzu"Lar Kışlaya Uğurlandı

07.02.2013 18:55

Şanlıurfa'da silah altına alınacak asker adayları birliklerine, yağmura rağmen davul zurnayla uğurlandı.

Şanlıurfa'da silah altına alınacak asker adayları birliklerine, yağmura rağmen davul zurnayla uğurlandı.

Şehirler arası otobüs terminaline yakınlarıyla gelen "Kınalı kuzular", ellerinde Türk bayraklarıyla davul zurna eşliğinde halay çekip eğlendi.

Daha sonra arkadaşlarının omuzlarına alınan asker adayları, aileleri ve yakınlarıyla vedalaşıp otobüslere bindirildi. Bu sırada bazı ailelerin de duygulandığı görüldü.

İzmir'in Foça ilçesindeki jandarma komanda birliğine katılmak için terminale gelen Menduh Sarman, vatani görevini yapacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Askerliğini yapacak olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Sarman, görevini en güzel bir şekilde tamamlayıp ailesine kavuşmayı diledi.

Oğlunu askere göndermenin mutluluğun yaşadığını aktaran anne Emine Sarman da

"Allah bize oğlumu sağ salim kavuşturmayı nasip etsin" dedi.

Muhabir: Yasin Dikme/ Mehmet Güldaş

Yayıncı: Sevil Çelik - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kınalı Kuzu'Lar Kışlaya Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement