Kiraz'da Halı Saha Turnuvasının En Büyüğü Karaburç - Son Dakika
Yerel

Kiraz'da Halı Saha Turnuvasının En Büyüğü Karaburç

Kiraz\'da Halı Saha Turnuvasının En Büyüğü Karaburç

Kiraz Belediyesi spor uzmanlarınca Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen Kiraz Belediyesi 2.Büyükler Halı Saha Turnuvası'nda kupayı Karaburç Köyü takımı evlerine götürdü.

06.08.2013 13:29

Kiraz Belediyesi spor uzmanlarınca Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen Kiraz Belediyesi 2. Büyükler Halı Saha Turnuvası'nda kupayı Karaburç Köyü takımı evlerine götürdü.

Çok sayıda takımın katıldığı turnuva geçtiğimiz haziran ayında başladı. Temmuz ayı ortasına kadar devam eden grup maçlarının ardından önce çeyrek finaller sonrasında final maçını Karaburç Köyü ve Zindan Bekçileri arasında oynandı. Karaburç Takımı oynadığı futbol ile izleyicilerin beğenisini toplarken attığı 6 gol ile taraftarlarını coşturdu. Final maçı 6-1 Karaburç Takımı'nın galibiyeti ile son buldu.

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz; oynanan maçlara sporseverlerin ilgisi mutluluk verici düzeyde olduğunu belirterek tüm takımlara başarılar diledi. Maç sonrası kazanan Karaburç Köyü Futbol Takımı'na kupayı takdim ederek başarılarından dolayı kutladı ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'da Halı Saha Turnuvasının En Büyüğü Karaburç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement